Pitstop på Camønoen

Du kender sikkert allerede til Caminoen – en vandretur i det sydlige Europa, som efter en 25-35 dages gåtur ender i den spanske by Santiago de Compostela. 

Måske kender du også Camønoen – en vandretur på ca. 175 km gennem den skønne natur på Møn (ellers kan scrolle ned på siden og få lidt flere oplysninger).

Men kender du Liseby Bed & Breakfast?

Et lækkert Bed and Breakfast-sted, lige på Camøno-ruten. Her kan du nemt lave dit pitstop, hvor du kan få tanket op til din videre tur med en god nats søvn, robust morgenmad og mulighed for at gøre madpakken klar. 

Du skal selvfølgelig ikke snyde dig selv for en dukkert i vores opvarmede pool. Eller måske det var noget med en udstrækning eller træningspas i vores fitnessrum?

 

Familietur

Er du på tur med hele familien? Det er ikke noget problem – vi har 6 værelser til rådighed, med plads til 2 i hver. 

Om du kommer alene og tager en enkelt overnatning, eller om du har hele den pukkelryggede med og bliver flere dage, så står vi klar til at tage imod dig 🙂

Hvad er Camønoen for en størrelse?

Og så lovede vi lidt mere info om Camønoen, det får du her:

Har du mod på 250.000 skridt over ca. 175 km smuk natur langs strand, skov og mark, så er Camønoen noget for dig.

Camønoen er for alle – også gangbesværede. En fredelig tur med stille stunder krydret med den smukkeste stjernehimmel og kulturhistorie.

Ruten tager dig over Møn, Nyord og Bogø, langs vand, gennem skov og by og over sti og bro.

Camønoen kaldes også kongerigets venligste vandrerute, som både glæder familier, pilgrimsvandrere, seniorer, gangbesværede, nye vandrere og de mere rutinerede.

Lyder det som noget for dig? Du kan læse meget mere og planlægge din Camøno-vandring her: https://www.museerne.dk/camonoen/